• było, jest, będzie

• moc.

www.fundacja-onkologiczna.pl

new pen

Po aktualizacji systemu zarządzania treścią witryna fundacji uległa poważnej awarii i zapadła decyzja o jej całkowitej odbudowie.
Dziś mamy nową odsłonę witryny: zupełnie nowy styl z wieloma dawnymi treściami.

Zachowane zostały treści, które zaktualizowaliśmy i nadal polecamy:

ABC Pacjenta - wprowadzenie do onkologii dla kogoś, kto się o nią wcześniej nie otarł a obecnie chce ją zrozumieć,
Komentarze - lubiane przez Was artykuły w formie felietonów zawierające nasze spostrzeżenia i uwagi odnośnie relacji pacjent - lekarz oraz systemu diagnostyki i leczenia onkologicznego,
Przydatne adresy - baza zawierająca adresy szpitali, poradni przeciwnólowych i hospicjów, O fundacji - cele fundacji.

Nowe treści: Nasz Zespół - tu również trochę historii, jak i dlaczego zaczęliśmy działać, Wkrótce 10 Zlot Forumowiczów - zapowiedź 10 już Zlotu i przejście do prezentacji zdjęciowej będącej wspomnieniem z ubiegłych lat. Włączcie głośniczki i usiądźcie spokojnie. Dotychczasowym Zlotowiczom może się przydać chusteczka do wytarcia oczu lub nosa...
Na stronie głównej, trochę o nas. Znajdziecie również odnośniki do wartościowych witryn i przegląd wydarzeń związanych z onkologią.

Wciąż w budowie i aktualizacji: Fundacja w mediach oraz O forum onkologicznym - dotychczas naniesione treści są dostępne, będą jednak uzupełniane, prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.

Wkrótce pojawią się nowe elementy witryny. Miłej lektury i zostańcie z nami.

Możesz pomóc w aktualizacji bazy adresów placówek (szpitale onkologiczne, poradnie leczenia bólu, hospicja) - nowa placówka? zmiana danych kontaktowych? zmiana zakresu świadczeń? - napisz do nas: fundacja@fundacja-onkologiczna.pl
Pomagając nam - pomagasz innym potrzebującym.